Pšenična trava

Ali veste, katero prehransko dopolnilo vsebuje tudi klorofil, poleg vrste drugih telesu hranljivih snovi? Je tudi vam na misel padla pšenična trava? In to z razlogom, seveda. Zanimivo je, da gre za dokaj »staro« rastlino oziroma način za vnašanje v telo hranilnih snovi, ki pa je predvsem v zadnjem času postala tako priljubljena. Verjetno, zaradi dokazanih odličnih učinkov in rezultatov.

Vsaka stvar je na svetu z določenim razlogom in sestava vsake stvari je različna. Četudi morebiti le za vzorec, pa vendar. Za veliko naravnih stvari smo že ugotovili, za kaj vse jih lahko uporabljamo, čemu služijo, zakaj so dobra. Medtem, ko se še mnenje o določenih šele razvija. Kakorkoli, kar se pa tiče našega zdravja in možnosti za ohranjanje tega, pa se bomo strinjali, da je pred nami resnično pestra izbira prehranskih dopolnil, ki so tako aktivna in imajo tako močne in učinkovite sestavine, da je skoraj neverjetno, da jih ne uporabljamo vsakdonevno. Sicer pa nam ne morejo škodovati, zato res nimamo razloga, da ne bi poskusili s katerim od teh.

Pšenična trava je zgolj ena, ki vsebuje toliko hranljivih snovi, katere vse po vrsti potrebuje naše telo za nemoteno in gladko delovanje ali opravljanje funkcij. Koliko nas kljub sprejemu znanosti in medice, še vedno zaupa naravi? Mogoče pa najprej naravi in kasneje kot drugo možnost vse ostalo? Ne glerde na naše mnenje, je seveda najbolj pomembno, da smo zdravi, ne glede na načine s pomočjo katerih to dosegamo.

S pšenično travo si mogoče doslej nismo bili tako blizu. Škoda, kajne? Ker vpliva dobro na toliko različnih zdravstvenih težav in ohranja naše organe. Vendar je pa res, da je bolje kadrkoli kot nikoli in pravzaprav za preventivo ni nikoli prepozno. Vsekakor pa se je treba vsega lotiti na pravi način.

Vitamin e, kalcij, korofil, vitamin a in c, folna kisilina in železo so le delček tistega, kar nam lahko omenjena trava ponudi.