Izdelava štampiljk

Gotovo ni niti podjetja niti urada, ki ne bi pri svojem delu uporabljal štampiljk, saj lahko te precej skrajšajo delo in olajšajo poslovanje. Največkrat je izdelava štampiljk potrebna,kadar se ustanovi novo društvo, novo podjetje ali zavod – štampiljka je namreč del »nujne opreme«, ki nam pomaga pri istovetnosti dokumentov oziroma jim daje uradni pomen. Izdelava štampiljk pa ni potrebna za samostojne podjetnike, ki se namesto tega odločijo, da bodo poslovali brez nje in bodo uporabljali zgolj svoj podpis. Sicer pa – zakaj ne bi tudi podpis nadomestili kar s štampiljko,še zlasti, če se moramo podpisati večkrat na dan?

Uradne štampiljke je potrebno hraniti na varnem mestu, saj lahko nepooblaščena uporaba vodi tudi v težave.
Tako kot štampiljke, ki označujejo pravno osebo, pa je potrebna tudi izdelava najrazličnejših drugih – pogosto se uporabljajo numerične številke z datumi, ali pa zahteva izdelava štampiljk posebno obliko, ki lahko nadomesti večje število podatkov, ki jih je potrebno zapisati na dokumente, ki jih sprejemamo in oddajamo. Tako lahko štampiljka vsebuje poleg datuma še druge podatke, na primer kdo je dokument prevzel, kam je bil odposlan, komu dodeljen, v kakšen postopek gre in podobno. Tako nam množice podatkov ni treba pisati na roko, temveč z njimi opravimo hitro, z enim samim pritiskom žiga.

Štampiljke se lahko izdela v različnih oblikah in različnih dimenzijah, se zanje uporablja različna barvila, zato se marsikdo odloči tudi za štampiljko z logotipom, ki je pri poslovanju ravno tako mnogokrat potreben zaradi same prepoznavnosti blagovne znamke – celo na paket, ki ga odpošljemo iz svoje spletne trgovine, lahko udarimo žig z logotipom in podatki ter naslovom podjetja, da prejemnik takoj ve, kaj je dobil in od kod.
Potrebujete štampiljko? Preverite ponudbo v spletni prodajalni stampiljke.com, kjer boste našli izjemno ponudbo standardnih štampiljk, prav tako pa je mogoča izdelava štampiljk po vaših željah. Naredilivam jih bodo hitro, tako da jih boste lahko takoj začeli uporabljati.