Kovčki Trunki


Ali ni zanimivo, da ko se nekam odpravljamo, da ima naš otrok več prtljage kot mi sami. In potem se spomnimo, da potrebuje še tisto, pa ono, pa da ne pozabimo vsega, hitro napolnimo več torb hkrati. Ali pa za prtljago poskrbijo kovčki Trunki. Ste že slišali zanje?

Oprema za otroke je običajno drugačna, otroku prilagojena in primerna, posebnih oblik in barv, itd. Vse ja tako miniaturno, posebno, prikupno in prijetno.  Naši malčki pa veselo kracajo po poti in si utirajo sledi po njej prav z njimi praktično prtljago, ki je v zadnjem času doživela takšen uspeh in postala zelo priljubljena. Trunki. To pa zato, ker je resnično inovativna, tako po videzu kakor tudi po uporabnosti.

Malčki potrebujejo veliko reči. To si seveda starši mislimo, predno se kam napotimo. Pa vendar, to tudi res ugotovimo. Sproti se pojavljajo razne potrebe in ker želimo, da ima otrok vse s seboj, da mu česa ne bi zmanjkalo in da je bolje več kot premalo, ga naložimo z različnimi rečmi, ki so kasneje uporabne ali pa ne. Ali pa naložimo sebe, ker na koncu smo lahko mi tisti, ki skrbno hrani tudi njegovo prtljago. Kakorkoli, pomembno je, da je prtljaga otroka ločena. Zato, da vemo, kje se kaj nahaja in ne predstavljamo si, da v isti kovček damo svoje in otrokove stvari.  Zato jih ločimo in si za otroka omislimo lastne kovčke.

Tudi med otroško prtljago bomo našli veliko različne. Tako so nam na voljo v različnih velikostih in tudi po videzu. Ne bodo nas presenetili slavni junaki na njih, žive barve, ipd. Če pa želimo nekaj posebnega, nekaj res inovativnega in nekaj, kar je tudi uporabno in praktično, so to zagotovo kovčki Trunki, ki so poželi toliko uspeha prav zaradi svoje posebnosti in praktičnosti.

Otrok bo tako vedno imel vse pri roki, njegova prtljaga bo ločena od naše, vsekakor pa bo z omenjenimi kovčki zagotovo močno izstopal.