Telepatija

Kako zanimiv je duhovni svet nam je sedaj že mogoče jasno ali pa je še vedno neznanka. Pa vendar, vsak od nas je kdaj doživel nepojasnjen dogodek, katerega drugače ne znamo razumeti kot pa, da se je zgodil nadnaravno. Recimo telepatija, torej prenos misli.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste ravno mislili na določeno osebo, ki je bila v tistem trenutku daleč in ni bilo možnosti, da bi se srečala, pa vam je nenadoma zvonil telefon in vas je ta poklicala. Menite, da ste se mu prikradli v misli, da gre za prenos teh? Zagotovo. Naključja sicer morebiti so, pa vendar ne moremo vsake stvari, neznanke, pojasniti kar s tem, da je pač naključje. Ni vse naključje. Sploh pa ne prenos misli, ki se običajno dogaja med bitji, ki so si blizu, katera se imajo rada. Torej, smo nekako povezani in imamo to moč, da na nek način se prikrademo v njihove misli.

 

Nekateri pričajo, da se je telepatije možno naučiti, drugi so prepričani, da je ta prirojena in ne prav svakemu usojena. Ne glede na to, kaj verjamemo, se vse okrog nas vrti energije, odvijajo se nepojasnjeni procesi, katerih se verjetno niti ne zavedamo, ker jih ne opazimo. Če se bomo začeli poglabljati, pa bomo ugotovili veliko zanimivega in tudi doživeli.

Prenos misli je seveda mogoč in če nismo doslej verjeli, lahko preverimo tudi pri ljudeh, ki so dejansko to doživeli. Veliko je primerov, ki pričajo o tem in zanimivo je, da nihče teh ljudi mogoče prej ni verjel v to, vse dokler se jim osebno ni zgodilo. Takšni pač smo ljudje in običajno verjamemo tisto, kar vidimo in doživimo. Kar pa seveda ni nič narobe. Mogoče pa se tudi prepričamo v prenos misli, ki je zelo pogost pojav. Sploh, če postanemo pozorni na dogodke. In če se osredotočimo na duhovni svet, bomo hitro vstopili med vso energijo, ki se pretaka med nami.