Resveratrol

Koliko strupenih snovi dnevno vnesemo v telo, za katere se niti ne zavedamo, to storimo nehote in pravzaprav niti ne mislimo o tem, vse dokler se morebiti ne pojavijo kakšne težave. Zato je pomembno, da telo razstrupimo, za kar nam je na voljo resveratrol, ki deluje protivnetno in je odličen antioksidant.

Nekaj je zares okusno in zato niti ne preberemo, kaj vse se v njem nahaja in ga brez pomisleka zaužijemo. Verjetno pa se ne zavedamo, kaj počnemo s tem svojemu telesu. In običajno se to pokaže po določenem času in gre za dolgotrajen proces. Prav tako so tudi v zraku snovi, ki nam škodujejo ter skoraj povsod kamor se odpravimo ali pa smo z njimi v stiku, ne glede na to, kaj opravljamo. In seveda na ta način zastrupljamo telo. Kar se kaže na slabšem zdravstvenem stanju in tako upamo, da težave niso resne in dolgotrajne. Žalostno pa je, da običajno, ko te rešimo, se velikokrat pozneje tudi pregrešimo in pozabimo ter znova počnemo enako svojemu telesu. Tako, da se zgodba lahko zelo hitro ponovi. Zato je prav, da si omislimo preventive in sicer ustrezna prehranska dopolnila, ki so polna odličnih snovi in so pravi balzam za naše telo. Tako kot je resveratrol, na primer.

Koliko vnetij preživimo v celem življenju, koliko teh nam grozi že ob najmanjših napakah, koliko teh ne poznamo in koliko teh nas še čaka. Že majhna stvar lahko povrzoči hudo vnetje, ki pa vodi v resnejše težave. In koliko strupov zaužijemo, brez da bi se jih zavedali. Ali pa to počnemo zavedno. Ko bi le se prej spomnili na prehransko dopolnilo, bi verjetno telesu do dobra pomagali do boljšega počutja, lažje brobe s takšnimi in drugačnimi telesu škodljivimi snovmi, ipd. Res je, možnost je pred nami in je smiselno, da jo tudi izkoristimo ter še danes poskrbimo za odlično preventivo ali pa dodatno moč v borbi proti raznim boleznim.