Presenetite najbližje z unikatnimi in smešnimi majicami

Namesto kupovanja daril, na katerih se bo nabiral prah, presenetite najbližje z oblačili. Izberite smešne majice z zabavnim napisom, ki bodo narisale nasmeh na obraz prejemnika in vsakega, ki bo napis prebral. Ne glede na to, ali je napis v slovenščini ali angleščini, je pomembno, da je zabaven in morda malce provokativen. Za bolj odprte posameznike izberite smešne majice z namigovanjem na spolnost. Malce bolj resnim pa izberite bolj umirjen motiv z napisom za najboljšega uslužbenca ali pa besedno premetanko.

Darilo za moškega

Navihane in smešne majice so danes idealno darilo za prijatelje, družinske člane, sodelavce in znance. Napis in slika sta lahko bolj splošna ali pa naj se navezujeta na primer na določeno blagovno znamko, katere logo je malce preoblikovan. Vsekakor ne boste zgrešili z izbiro modela s pivskim napisom, kot je na primer, da je pivo cenejše kot bencin ali pa uživaj v pitju cvička. Take smešne majice so v kombinaciji s steklenicami piva in kakšnim pršutom idealno darilo za obletnico, rojstni dan ali god.

Darilo za žensko

Tako kot za moškega, so tudi smešne majice odlično darilo za ženske. Ženske so ponavadi bolj sarkastične in odprte za šale. Posledično izberite majico z bolj provokativnim napisom. Izberite na primer napis, ki namiguje na velikost prsi, pridnost, pijanost in podobno. Seveda lahko tudi sami oblikujete svojo majico. Izberete lahko na primer napis in sliko, ki namigujeta na življenje prejemnice. V kolikor je bolj navihane narave, izberite model, ki namiguje na poredne stvari. V kolikor je bolj resne narave, pa ustvarite sarkastični napis, ki bo odlično povzemal njeno življenje.

Oblikovanje unikatne smešne majice

Na spletu je možno tudi samostojno oblikovati smešne majice. Najprej izberete primerno velikost in obliko smešne majice. Na voljo so izdelki s kratkimi in dolgimi rokavi, puloverji in predpasniki. Najbolj prodajane so seveda majice. Nadalje si izberete barvo. V zadnji fazi pa izberete unikaten napis , logotip ali sliko. Izbirate lahko že med vnaprej nastavljenimi predlogami dizajnov. Dodate na primer brke, mikrofon, posamezne logotipe in podobno. Zraven sami določite velikost in lokacijo napisa, izdelek pa nato pošljete v tisk.