Organska kozmetika ni draga

Kaj vam v življenju največ pomeni? Ne glede na to, kdo ste in koliko ste stari, je zdravje tisto, kar si želimo prav vsi, kljub temu da ga tako cenimo, pa se nam za zdravje včasih zdi škoda odšteti več denarja, čeprav si želimo biti zdravi. Zapravljamo svoj denar za elektronske aparate, kavice in različne priboljške, si kupujemo avtomobile, na zdravje pa pri tem pozabimo in se nanj spomnimo šele, ko se pojavijo težave. Takrat bi dali vse, da bi bili zdravi, zato organska kozmetika Labelage, ki je narejena iz koži prijaznih sestavin, nikakor ni draga!

Zdravje mora biti na prvem mestu!

Raziskave kažejo, da povprečna ženska porabi kar nekaj kilogramov kozmetike na leto. Snovi, ki so v njej, preidejo v kožo, zato ni vseeno, kakšno kozmetiko Labelage uporabljamo. Načeloma je kozmetika lahko zelo agresivna do naše kože, jo razdraži ali izsuši oziroma povzroča izgubo ravnovesja, kar še posebej občutijo ljudje z občutljivo kožo.


Ena od rešitev, ki se ponuja, je, da kozmetiko sploh prenehamo uporabljati, saj velikokrat naši koži naredi več škode kot koristi. Vendar pa to v resnici ni rešitev oziroma bi bila rešitev le, če bi živeli v popolnoma neonesnaženem svetu, kjer ne bi bilo nobenih dejavnikov, ki bi dražili našo kožo. Ker pa ne živimo v takšnem idealnem svetu, moramo za svojo kožo poskrbeti sami. To lahko storimo z naravnimi sredstvi, med katere ne spadajo le domači pripravki in različna zelišča, temveč tudi kupljena organska kozmetika, ki je narejena tako, da ohrani njeno zdravje.

Zaupajte naravi!

Naravna sredstva so najboljša za našo kožo, zato se jih splača uporabljati, če želimo, da ta ostane zdrava in da se v njej dobro počutimo. To še posebej velja za dojenčke, ki imajo še zelo nežno kožo, zato tudi dermatologi in pediatri ne priporočajo uporabe običajne kozmetike zanje, saj je ta preveč agresivna. Katere sestavine vse najdemo v kozmetiki, si lahko preberete na deklaracijah, zagotovo pa je med njimi veliko snovi, ki naši koži ne delajo usluge, temveč jo predvsem dražijo.
Organska kozmetika je koži bolj prijazna. Je naravna in nežna, predvsem pa izdelana brez snovi, ki veljajo za problematične ali so se po nekaterih študijah izkazale celo za zdravju škodljive. Če cenite svoje zdravje, boste posegli le po kozmetiki, ki je zdrava in naravna, takšna pa je vsekakor organska kozmetika!