Onestopcheckout Magento- najhitrejša spletna prodaja

Onestopcheckout Magento – najhitrejša spletna prodaja
Včasih so bili kupci precej navdušeni, če so lahko želeno blago kupili preko spleta – nakup je bil hiter, udoben in še poceni. Danes pa hitro ni več dovolj hitro, saj si kupci želijo še večje poenostavitve spletnih nakupov. In kaj je tisto, kjer je treba pohiteti, če želimo, da bo nakup zagotovo opravljen? Pogosto stranke najbolj »spravlja ob živce« sam zaključni del nakupa. Potem, ko izberejo izdelek, njegovo velikost in barvo oziroma vse parametre, ki ponujajo variabilnost, jih zložijo v nakupovalno košarico, bi radi, da vse poteka čim enostavneje. In najpogosteje je neprijetno, ko morajo vpisovati svoje podatke za pošiljanje in plačilo: na prvo stran, na drugo stran, na tretjo stran …

Onestopcheckout Magento pomaga zagotoviti nakup

Če uporabljate spletno trgovino Magento, ki velja za eno najbolj kakovostnih in najbolj zanesljivih ter praktičnih, za marsikoga pa kar najboljšo trgovino kar jih je, potem vam lahko Onestopcheckout Magento pomaga, da bo do realizacije nakupa zagotovo prišlo. Kadar kupec nek izdelek nujno potrebuje, je namreč načeloma pripravljen v nakup vložiti nekaj več časa in nekaj več klikov, kadar ta ni tako nujen, pa lahko z dolgo proceduro tudi izgubi zanimanje za nakup – odjavi se iz trgovine in pusti izdelke v košarici, prodaja pa je izgubljena.(Oziroma vas prisili, da se pričnete na takšne kupce nato obračati z elektronsko pošto, v kateri jih opomnite, da nakupa niso končali in jim morate ponuditi morda celo popust, da se vrnejo in vendarle opravijo nakup.)
Modul Onestopcheckout Magento pa pomaga, da je nakup hiter in enostaven, kar pomeni, da ga kupec opravi, še preden bi utegnil ponovno razmisliti o nujnosti nakupa in si morda celo premisliti.

Kako Onestopcheckout Magento deluje?

Modul Onestopcheckout Magento poenostavi dejanje nakupa in tako zagotovi več konverzij. Kako? Tako, da ponudi vpis informacij o tem, kam in na koga naj se pošlje račun oziroma kdo je plačnik, kam naj se pošiljka dostavi, kakšna je metoda plačila, kakšne popuste oziroma kode ali kupone bo kupec koristil, ter ponovni pregled naročila na eni sami strani. Naročanje je tako povsem enostavno in kupec ima ves čas pred očmi vse bistvene podatke, ki jih lahko prilagaja, ne da bi se mu bilo treba vračati na prejšnjo stran s podatki in iskati, kje se označi posamezna možnost za nakup – nobene težave ni, če kar koli spreminja.
In kako se ta modul oziroma »extension« obnese v praksi? Vsi, ki Onestopcheckout za trgovino Magento že uporabljajo, pravijo, da so kupci zadovoljni in se je prodaja na ta račun dejansko povečala – torej gre za modul, v katerega se dejansko izplača vložiti.