Kaj naj vzamem na dopust?

Kaj boste počeli na vašem dopustu? Se odpravljate na morski oddih? Gotovo že nekaj dni prej načrtujete kaj je potrebno še nakupiti in pripraviti. Pripravljene so kopalke in brisače. Pripravljena je krema za sončenje. Pripravljene so knjige. Niste navdušeni nad poležavanjem na plaži in imate raje športne aktivnosti? Odlično. Potem pa pripravite masko in plavutke. Letos naj bo vaša obvezna oprema tudi podvodna kamera.

Velikokrat občudujemo spomine po samem dopustu. Včasih smo slike še razvijali, danes pa jih večinoma občudujemo kar na računalniku. Pošiljamo jih po elektronski pošti prijateljem in znancem ali jih objavljamo na spletnih omrežjih. Običajno pa so to slike hotela in naše plaže. Najbolj zanimive stvari, ki se dogajajo v vodi pa ne posnamemo.

Fotografije in posnetki z dopusta

Običajno komaj čakamo, da lahko prijateljem in sorodnikom pokažemo kako smo uživali na morju. Imamo 500 slik z enotedenskega dopusta. Potem jih nekaj časa razvrščamo in urejamo. Nato pa pripravimo izbor najbolj zanimivih, s katerimi se pohvalimo pred drugimi. A ste opazili, da običajno nekaj manjka v teh zbirkah? Ja, manjkajo slike iz vode. Kdo pa gre v vodo z mobilnim telefonom? Nihče. Vsi telefone in fotoaparate varno pospravimo v poletne torbe ali zavijemo v brisače. Nato pa uživamo v vodi.

Ampak naj bo letos drugače. S seboj na dopust vzemite podvodno kamero Wayteq.si. Ne bo vam žal. Posneli boste lahko vaše otroke v vodi med igro. Posneli boste lahko vse morske živali, ki jih vidite med potapljanjem. Podvodna kamera pa bo še posebej prišla v poštev navdušenim potapljačem, ki odkrivajo globine morja. Le kako naj s seboj na potop ne bi vzeli tega pripomočka? Podvodna kamera omogoča namreč posnetke in fotografije najbolj zanimivih podvodnih aktivnostih vašega dopusta.

Odslej bo to naša obvezna oprema na morju

Podvodna kamera se bo od letos naprej prav gotovo vedno znašla v našem kovčku za na morje. Brez nje ne gremo nikamor več na počitnice. Ne bomo zamudili prvih plavalnih gibov otrok. Ne bomo več zamudili tiste morske zvezde, ki se žarela v svoji rdeči barvi na morskem dnu. Ne bomo zamudili več jate ribic, ki se kopajo ob nas.