Grelnik za noge Vigo ELA

Morate pri svojem delu stati pri miru, pri tem pa vas pogosto zebe v noge? To se da rešiti na enostaven način – grelnik za noge Vigo ELA namreč poskrbi za to, da bodo vas ne bo več zeblo, četudi boste dalj časa morali stati pri miru. Oblikovan je namreč rako, da lahko stopite nanj, ob tem pa se začne segrevati, zaradi česar bodo vaše noge kmalu tople. Na njem se tako lahko dobro pogrejete in poskrbite za lažje opravljanje svojega dela.

https://silenos-grijanje.com/

Odličen grelnik za uporabo notri ali zunaj

Grelnik za noge Vigo ELA Se lahko uporablja tudi na prostem, saj dobro prenaša zunanje dejavnike. Možno pa ga je uporabljati tudi v notranjih prostorih. To pomeni, da se lahko uporablja praktično kjerkoli. Pri tem vam je v pomoč tudi 1,8 metra dolg kabel, s katerim grelnik priklopite v električno vtičnico.

Udobno in toplo

Nosilnost grelnika je kar 200 kilogramov, saj je oblikovan kot plošča, na katero lahko stopite, se na njej premikate – površina je namreč zelo velika, saj meri 70 x 50 centimetrov. Tako boste lahko na njem udobno stali. Za dodatno udobje pa bo seveda poskrbela toplota – aluminijasta plošča se segreje do 60 stopinj, s čimer poskrbi za to, da bodo vaše noge tople in vam bo bolj prijetno.

Samodejno delovanje

Grelnik za noge Vigo ELA začne delovati takoj, ko stopite nanj. To pomeni, da je njegovo delovanje samodejno, kar je odlična funkcionalnost, ki vam bo gotovo prišla prav. Poleg tega pa je pri tem poskrbljeno tudi za varnost, saj se plošča samodejno tudi izklopi, in sicer po eni uri od konca uporabe.

Dolga življenjska doba

Če imate težave z mrzlimi nogami ali imate stoječo delo, pri katerem vas pogosto zebe, potem sploh ne pomišljate, ampak se odločite za nakup tega odličnega in izredno funkcionalnega grelnika. Poleg vseh naštetih lastnosti je njegova značilnost še ta, da je njegova življenjska doba kar 10 let, zato se vsekakor splača odločiti za nakup, saj ga boste lahko še dolgo nemoteno uporabljali.